Contact

Philippi: Hoge kwaliteit pocket spiegel met gravure

€ 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

Levertijd 3-5 dagen

Wie is de mooiste van het land? Het antwoord is in elegant manuscript op de cover van de kleine pocket spiegel die in elke zak past. Een mooie accessoire die shows zijn eigenaar als kapsel en lippenstift stil te zitten. Een nobele aandacht waarmee men bij meisjes en vrouwen is waarschijnlijk altijd gelijk!

* Verplichte velden

€ 29,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Spiegeltje, spiegeltje in mijn hand ... Ja, je leest het goed, in de hand om deze prachtige spiegel houdt! De trend naar draagbare pocket spiegel is inderdaad volkomen logisch: Waar wil hij er goed uitzien - thuis in de slaapkamer of in de rest van de wereld? Alleen maar.

Om een ​​meisje of vrouw van je keuze te maken, de inspectie van zijn eigen schoonheid slim en elegant, adviseren we veel aan de eenvoudige maar mooie zakspiegeltje van Philippi. De vlakke spiegel met magneetsluiting schijnt buiten en binnen - binnen twee zeer goede spiegels, die ook de geringste mate spinazie tussen de tanden en buiten zichtbaar zijn gebruiker een hoogwaardig zilver, die ook wordt geïndividualiseerd door jou begiftigde genoemd.

De edele pocket spiegel met graveren maakt een vrouw of een meisje van uw keuze zeker veel vreugde. Een ideaal cadeau idee voor verjaardag, Kerstmis of naam!

Productdetails

Philippi: Hoge kwaliteit pocket spiegel met gravure

Ø 6 cm
Met magneetsluiting
Verzilverd
Met spiegel en individueel graveren

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-02T15:43:12+00:00