Contact
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Nieuwe tekst toevoegen
Arial
  • Maximale afbeeldingsgroote: 10MB
  • Toegestane bestandstypes: gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Of Drag & Drop
  Quality of selected imagel

  Personaliseerbare mok "Super Dad“

  € 12,90
  Incl. BTW, excl. verzendkosten.
  DHL Express mogelijk
  - +

  Levertijd 3-5 dagen

  Vaders zijn een soort superhelden. Ze zijn stoer, leren je van alles en zijn altijd in voor iets leuks! Is jouw vader ook zo´n "Super Dad“? Dan is deze bijzondere mok een perfect cadeau voor hem. Je kunt zijn eigen naam naast de titel van superheld op de mok laten graveren, zodat iedereen kan zien hoe fantastisch jouw vader is!
  € 12,90

  Other customers bought

  Productbeschrijving

  Deze mok ziet er door de afbeelding van een typisch stripsymbool al sensationeel uit. Super Dad, wie is dat dan? Dat is papa, degene die ook met zijn naam op de mok staat. Deze personaliseerbare beker is een originele manier om je vader eens in het zonnetje te zetten.

  Neemt je vader deze personaliseerbare mok mee naar kantoor, dan weten zijn collega's in ieder geval dat hij thuis een grote held is. Immers, niet alle vader krijgen zo'n origineel cadeau in hun handen gedrukt, daarvoor moet je wel eerst wat heldendaden hebben verricht. Ook op de ontbijttafel is deze mok prima op zijn plek, zodat je vader dagelijks genieten van zijn status in het gezin. Met deze mok smaakt de koffie of thee vast nog net ietsje lekkerder dan voorheen.

  Is it a bird? Is it a plane? It´s Super Dad! De personaliseerbare mok "Super Dad“ is een leuk verjaardagscadeau en een ideaal cadeau voor Vaderdag. Ook kun je je vader met deze mok natuurlijk gewoon een keer spontaan bedanken voor al zijn heldendaden.

  Productdetails

  Personalisierbare Tasse „Super Dad“

  • Tasse mit der Aufschrift „Super Dad“
  • eigener Name wählbar 
  • keine Sonderzeichen verwenden
  • Größe: Höhe ca. 9 cm, Ø ca. 8 cm
  • ACHTUNG: Tasse ist nicht spülmaschinengeeignet!

  Productbeoordelingen

  Schrijf een review
  2021-11-27T00:06:13+00:00