Contact
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Nieuwe tekst toevoegen
Arial
  • Maximale afbeeldingsgroote: 10MB
  • Toegestane bestandstypes: gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Of Drag & Drop
  Quality of selected imagel

  Personaliseerbaar brillendoekje "Vogel"

  € 11,90
  Incl. BTW, excl. verzendkosten.
  DHL Express mogelijk
  - +

  Levertijd 3-5 dagen

  Dit kleinigheidje is een leuke manier om je moeder te laten weten dat je van haar houdt. Bovendien is dit een praktisch cadeau, want hiermee wordt elke bril in no time weer brandschoon en omdat je moeder ongetwijfeld ook van jou houdt zal ze je graag goed willen kunnen zien. Dit is een leuk cadeautje voor op Moederdag maar ook op andere dagen kun je met dit brillendoekje je moeder verrassen. Je kan er een persoonlijke boodschap op laten bedrukken, zodat je moeder na het poetsen van haar bril altijd weet van wie ze dat cadeautje ook alweer kreeg.
  € 11,90

  Other customers bought

  Productbeschrijving

  Dit is een brillendoekje dat als geen ander zegt dat je van je moeder houdt! Op het doekje staat een veelzeggende afbeelding van een klein vogeltje dat zijn moeder een bloemetje geeft. "Voor jou mama!" Dit cadeautje kun je elke dag van het jaar geven - moeders verdienen immers elke dag liefde - maar Moederdag blijft natuurlijk dé dag bij uitstek!

  Het brillendoekje heeft een grootte van 15 x 17,5 cm en kan worden bedrukt met een persoonlijke noot. De naam van je moeder, van jezelf of een kleine boodschap. De keuze is geheel aan jou! Op die manier ziet je moeder na het verschonen van de brillenglazen gelijk van welke liefste zoon of dochter ze dat poetsdoekje ook alweer kreeg.

  Geef dit doekje aan je moeder en niet alleen haar bril, maar ook je moeder zelf zal stralen. Een klein geschenk met een grote dosis moederliefde, voor moeders met hippe leesbrillen, zomerse zonnebrillen en misschien zelfs - waarom ook niet? - voor de stoere klussende moeder met een veiligheidsbril.

  Productdetails

  • Te bedrukken met persoonlijke tekst
  • Materiaal: 100% polyester
  • Afmetingen: 15 x 17,5 cm
  • Niet wassen boven 40°C en geen wasverzachter gebruiken

  Productbeoordelingen

  Schrijf een review
  2021-11-26T22:57:10+00:00