Contact

Partyspiesjes “Mieren”

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +
Bij een gezellig feestje horen natuurlijk ook de nodige kleine hapjes en het liefst wil je die natuurlijk op een originele en leuke manier presenteren. Dan zijn deze mieren zeker een goede mier… Ehh, manier. Dat mieren sterke wezens waren wisten we immers wel, maar wist je dat ze zelfs je blokje kaas of stukje worst kunnen dragen?
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Mieren staan er om bekend dat ze beresterk zijn. Een stukje blad dragen dat groter en zwaarder is dan zijzelf, ze draaien er hun kleine mierenpootjes niet voor om. Maar deze reuzenmieren zijn pas de echte krachtpatsers. Die dragen zelfs de partysnacks die jij serveert!

Dit originele cadeautje zal vast en zeker voor een glimlach zorgen bij de gasten. Want hoe uitbundig je feestje ook is en hoe hoog de verwachtingen ook zijn, dat de snacks worden geserveerd door dragende mieren, dat heeft waarschijnlijk niemand zien aankomen. Een echte verrassing dus!

Op feestelijke gelegenheden kun je met dit cadeautje zeker de goede sier maken. Misschien heb je zelf wel wat hapjes gemaakt voor de verjaardag van je beste vriend of vriendin en kun je ze zo gelijk met deze mieren geven. Of neem dit leuke geschenk mee wanneer iemand een etentje organiseert.

Productdetails

  • Verpakking met 20 stuks
  • Spiesjes in de vorm van een mier
  • Materiaal: kunststof
  • Kleur: zwart
  • Afmetingen: ca. 5 x 2,9 cm
  • Kan in de vaatwasser

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-11-30T12:35:56+00:00