Contact

Paashaas om zelf te beschilderen

€ 11,90
Incl. btw
- +
Deze paashaas wordt uniek! Dit houten figuur in een doe-het-zelf pakket kan naar eigen wens beschilderd worden. Pasen was nog nooit zo feestelijk! Vooral voor kinderen een leuk paascadeau! 
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze paashaas is meteen twee keer een verrassing. Allereerst kan deze haas met de bijgeleverde verf naar eigen wens beschilderd worden. Alleen fantasie is nodig! Blauwe neus en roze oren? Geen enkel probleem: deze paashaas kan alle kleuren van de regenboog hebben. Misschien heeft hij wel een mandje met gekleurde eieren op zijn rug! De tweede verrassing is dat in de buik van de paashaas allerlei kleinigheidjes verstopt kunnen worden, zoals snoepgoed of een andere schitterende verrassing voor een beste vriend of vriendin. Pasen wordt met dit originele cadeau feestelijker en creatiever dan ooit!

De charmante houten paashaas bevordert bovendien de creativiteit en fantasie. Het is leuker dan iedere andere activiteit op Pasen. Misschien zelfs wel leuker dan eieren zoeken in de tuin. En niet alleen kinderen zullen hiervan genieten, maar het is geschikt om met de hele familie te doen. Want wat is er leuker dan met het hele gezin op pasen gezellig en creatief te zijn? Met dit paashaas pakket kan je eindelijk een cadeau geven, waarvan men na de feestdagen niet meteen op dieet hoeft! Een origineel paascadeau voor de kinderen of kleinkinderen!

Productdetails

  • Met ruimte in de buik
  • Houten paashaas
  • 6 kleuren verf
  • 2 penselen
  • Handleiding
  • Verpakking: 20 x 10 x 10 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2020-11-24T18:37:39+00:00