Contact

Opwindbare oma's

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +
(0)

Levertijd 3-5 dagen

Klaar voor de start?! Af! Deze oma’s moet je eerst even opwinden, maar dan gaan ze ook met volle vaart vooruit. De racende oma’s zijn een leuke gimmick om cadeau te doen, ook aan je opa of oma. Of bijvoorbeeld als grapje aan iemand die met pensioen gaat of een jubileumverjaardag te vieren heeft! Welke rollatorracer haalt als eerst de eindstreep?

Other customers bought

Productbeschrijving

Ben je op zoek naar een stukje onvervalste spanning? Dan zijn deze opwindbare oma’s perfect. Deze vrolijke bejaarden mogen dan wel achter een rollator lopen maar ze zijn niet te houden! Met deze speeltjes til je de rollatorrace pas echt naar het volgende niveau. Valsspelers met een wandelstok zijn natuurlijk wel gelijk af!

Deze oma’s zijn de coolste en snelste oma’s die er zijn. Wind ze op en binnen no-time zijn ze vertrokken. Ze worden geleverd in een set van twee, zodat je altijd en overal de race aan kan gaan. Een spannend en leuk spelletje dat je bijna altijd en overal kunt spelen!

Dit is een leuke gimmick die het goed zal doen op feestjes waar er gelachen mag worden. Of je ze nu cadeau doet aan een jonge vriend of vriendin of aan je opa of oma, van deze snelle oma’s krijgt iedereen al gauw een glimlach op het gezicht!

Productdetails

  • Set van 2 stuks
  • Geen batterijen nodig
  • Hoogte: 9cm
  • Kunststof

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2022-08-18T12:20:39+00:00