Contact

Opbergvak voor aan het bed

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +
De hulp in de huishouding voor iedereen die het bed niet graag verlaat als hij er eenmaal inligt, oftewel bijna iedereen… Het opbergvak voor aan het bed biedt ruimte voor alles wat je nodig hebt 's avonds in bed. Denk aan je lievelingsboek, telefoon en flesje water. Met deze handige bediende heb je alles binnen handbereik 's avonds laat of vroeg in de ochtend. Een handig cadeau voor velen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

De afstandsbediening is op de grond gevallen, de telefoon ligt nog in de woonkamer en waar was je lievelingsboek ook al weer? Opstaan en op zoek gaan is op zo´n moment helaas de enige optie. Lig je vervolgens net weer in bed je voeten te warmen, ben je de leesbril vergeten! Er komt geen einde aan, daar wordt iedereen chagrijnig van. 

Gelukkig is voor dit ongemak nu ook een oplossing: het opbergvak voor aan het bed heeft plek voor alles wat je maar nodig kan hebben als je net lekker ligt. Telefoon? Check. Leesbril? Check. Boek, flesje water, afstandsbediening? Check, check, check! Het opbergvak klem je eenvoudig tussen matras en bed frame. Hierdoor heb je alles letterlijk binnen handbereik.

Dit woonaccessoire is uitgevoerd in het grijs zodat het in elke inrichting past. De ontvanger van dit verrassende cadeau kan al snel niet meer zonder! Word de held van vrienden met een nieuwe woning als ze eenmaal door hebben hoe verdraaid handig dit cadeau is! 

Productdetails

Opbergvak voor aan het bed

  • Praktisch opbergvak voor veel doeleinden. Afmetingen: 28,2 x 22 x x 11,5 cm 
  • Materiaal: 70% polyester, 30% papier;
  • Eenvoudig op te hangen

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-11-30T07:11:21+00:00