Contact

Noble mobiele telefoon houder met gravure

€ 39,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)

Levertijd 3-5 dagen

Wat is er zo belangrijk als een smart phone of mobiele telefoon, heeft ook verdiend op het bureau eigen kleine troon: de absoluut non-slip mobiele telefoon houder is perfect voor dit, kunnen de rubberen oppervlak kan niet worden geschud door trilalarm, hij ook een inscriptie accenten. Een geweldige aanvulling op de werkplek!

* Verplichte velden

Other customers bought

Productbeschrijving

Levert wat we beloven! Uw belangrijkste instrument - de toespraak is natuurlijk van de mobiele telefoon of smartphone - altijd op de computer in het zicht te hebben, iedereen behoeften die vaak zitten aan de balie, absoluut deze uitstekende mobiele telefoon houder. De extreem stabiele mobiele telefoon houder presenteert het scherm schuin omhoog hellend, dus om altijd een overzicht op het juiste hoek.

Dankzij de gladde, rubberachtig oppervlak van de nikkel omvat daarnaast telefoonhouder ook de smartphone stevig in handen wanneer het trilalarm afgaat. En uiterlijk wanneer hij of zij de telefoon ophangt of afneemt, de ontvanger telkens een persoonlijke inscriptie opnieuw tevreden over de door u gekozen.

Met de edele mobiele telefoon houder, waarop de naam van de ontvanger of een korte groet werd gegraveerd, je bent net zo waar als met collega's met vrienden. het houden van gift idee voor alle mensen die je mobiele telefoon en is duur!

Productdetails

Noble mobiele telefoon houder met gravure

Non-slip en veilige
Materiaal: Nikkel, plastic
Afmetingen: 9,7 x 7 x 4,5 cm
2 regels gegraveerd
Gebruik van speciale tekens: Let op!

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-26T13:02:47+00:00