Contact

My Little Pony lunchtrommel

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze leuke broodtrommel ziet er uit als een klein koffertje. De trotse eigenaar van deze mooie ''My little Pony'' lunchtrommel kan het overal makkelijk mee naar toe nemen. Naar school, de kleuterschool en op het schoolplein. Nooit meer zal je je broodtrommel vergeten, want deze mooie lunchbox wil je gewoon altijd bij je hebben! Super cadeautje voor je kinderen en je kleinkinderen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Wie kent ze niet? De My Little Pony's, die leuke wezentjes die alle meisjes tussen de 4 en 12 jaar nooit meer kunnen vergeten. De jarenlange televisieserie en de sympathieke wezentjes op vier benen, was een grote hit onder alle kinderen. En alle volwassenen zullen er nog met fijne gedachten aan terug denken! De roze droomwereld die de My Little Pony's bewonen spreekt nog steeds veel kinderen over de hele wereld aan. Want wie er niet bij in de buurt zijn?

Met dit leuke cadeautje kun je een beetje van de wereld van de My Little Pony's aan je kind geven. Of aan je kleinkind. Een heel leuk cadeautje dat het aangename met het nodige verbindt. Een super leuk cadeautje voor zowel My Little Pony fans als hun ouders. Een leuk cadeautje voor een verjaardag, of als cadeautje tijdens de feestdagen. Een leuk cadeau dat zowel handig als leuk is. Met een betrouwbare sluiting en een handige handgreep zodat het heel makkelijk mee te nemen is naar school, op vakantie en onderweg. Een super leuk cadeautje om te geven en te krijgen. Een cadeautje om nooit meer te verliezen!

Productdetails

  • Afmetingen:18,5 x 7 x 13 cm
  • Materiaal: metaal

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-03-30T23:19:28+00:00