Contact

Multitool “Hamer”

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Jij dacht dat een hamer alleen was bedoeld om een spijkertje in het hout te tikken? Nou, dat klopt misschien als je het over een gewone hamer hebt. Maar dit is geen gewone hamer, dit is een ware alleskunner van een hamertje. Deze hamer is namelijk stiekem ook gewoon een schroevendraaier. Een slim design dus!

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze hamer kan meer dan één ding. Niet alleen tikt hij er moeiteloos een spijkertje in, ook kan hij platkopschroeven en kruiskopschroeven in- en uitdraaien. Dat hebben we nog geen andere hamer ooit zien doen en daarom wint deze hamer wat ons betreft de medaille voor beste hamer van het jaar!

Dit cadeau is een goed doordacht stuk gereedschap dat is uitgevoerd in roestvrij staal en messing, wat het geheel een stevige look-and-feel geeft. Het slanke design biedt in het midden plaats aan andere schroevendraaiers, met verschillende bitjes, zodat geen schroefje in de muur hoeft te blijven zitten.

Dit praktische cadeautje is met zijn gave looks en robuuste design een echte topper, waarmee je je vader, broer, opa, vriend of collega goed kunt verrassen. Want wij wedden dat ook hij niet zag aankomen dat deze hamer meer kon dan een beetje tikken alleen.

Productdetails

  • Hamer met schroevendraaier en 4 bits
  • Handvat van messing
  • Hamerkop van vernikkeld edelstaal

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-11-30T06:37:34+00:00