Contact

Mijn eerste smartphone - houten mobieltje

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Kleine kinderen zijn vaak jaloers op het technische speelgoed van de oudere kinderen. Maar met ´Mijn eerste smartphone´ hebben ze ook een eigen mobiele telefoon en kunnen hierop plaatjes kijken. Die moeten ze dan wel eerst zelf tekenen. Een leuk cadeau-idee voor kinderen!

Other customers bought

Productbeschrijving

“Ik heb een sms voor je!” Met dit houten mobieltje kunnen kinderen zelf aan de slag voor het ´versturen´ van berichtjes en foto´s. Het beeldscherm van dit houten speelgoed bestaat niet uit pixels maar uit een klein formaat schoolbord waarop kleintjes hun tekst of tekeningen kwijtkunnen.

Door het blanke hout en het donkere schrijf- en tekenoppervlak ziet dit houten mobieltje er bijzonder stijlvol uit. Daar kunnen de iPhones en Androids nog een puntje aan zuigen. Deze houten 'smartphone' kan wel tegen een stootje en is minder gevoelig dan de digitale modellen. Bijzonder handig is de opbergplek voor het krijtje en het bandje met daaraan twee sponsjes om oude berichten uit te wissen. Daardoor zullen de kinderen nooit last hebben van een mailbox die te vol is en ook van computervirussen, spam of andere digitale ongemakken hebben de gebruikers van dit houten mobieltje absoluut geen last!

Dit fraaie cadeau ziet er niet alleen stijlvol uit, het ondersteunt ook de creativiteit van de kinderen. Door het handige formaat kunnen ze het overal mee naar toe nemen, net als de volwassenen ook altijd hun smartphone bij de hand hebben. Het bijzondere cadeau past net zo goed bij jongens als bij meisjes.

Productdetails

´Mijn eerste smartphone´ - houten mobieltje

  • Met schoolbordoppervlak
  • Schoolbordkrijt en sponsjes worden meegeleverd
  • Materiaal: hout
  • Afmeting: ca. 11,5 × 6 × 1 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-05-22T10:07:20+00:00