Contact

Magneetset "Schapen“

€ 8,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

De magneetset "Schapen“ is perfect voor de koelkastdeur en andere magnetische oppervlakken in huis. Iedereen die van organiseren en orde houdt, kan deze magneten prima voor het white board gebruiken. Een grappig en handig cadeau-idee!

Other customers bought

Productbeschrijving

Slaap kindje slaap, op de koelkastdeur staat een schaap! Met deze magneetset "Schapen“ in huis kunnen kinderen het beroemde kinderliedje wel eens van een andere tekst voorzien. Immers, de vrolijke schapen zitten niet alleen als magneet op de koelkastdeur, ook op het white board in papa's werkkamer is een schaap gesignaleerd, net als op de deur van het keukenkastje!

Magneten zijn handig. Je kunt er bijvoorbeeld een uitgeknipt kookrecept mee op de koelkastdeur hangen. In de studeerkamer vrolijk je het white board op als een schaap een belangrijk document vasthoudt. Ook notitievelletjes, visitekaartjes en boodschappenbriefjes laten zich met deze magneten in de vorm van een schaap gemakkelijk op een magnetisch oppervlak vastmaken. Je kunt de magneetset ook gebruiken als onderdeel van een groter cadeau. Geef je iemand een trui van merino wol cadeau, dan is het grappig om deze set met de vijf magnetische schapen erbij te doen.

Ook het white board op kantoor kun je natuurlijk voorzien van een paar schapen. De collega's zullen zich verrast afvragen hoe deze beesten op het planbord terecht zijn gekomen. En misschien komt er de volgende keer wel iemand met andere dierenmagneten op de proppen en bevindt de dagelijkse planning zich opeens in een grappig dierenlandschap. Een leuk cadeau-idee voor dierenliefhebbers en degenen die nog steeds vaak met memo's en kladblaadjes in de weer zijn!

Productdetails

Magneetset "Schapen“

  • 6 magneten
  • Schaapdesign
  • Afmetingen: 2,6 x 1,4 x 1,6 cm
  • Materiaal: kunsthars

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-03-01T07:41:36+00:00