Contact

Liquor bord met 6 borrelglaasjes - met personalisatie

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

Levertijd 3-5 dagen

Kan het nog? Met deze originele drank board, borrelglaasjes opgenomen, geven een grote gimmick voor degenen die hun gasten - en daarom ben je? - te dienen, zoals compact zelfs alcoholische dranken. Grappig idee voor vrienden en familie. ook verkrijgbaar met graveren!

* Verplichte velden

€ 19,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Nou dan ooit Prost! Deze prachtige likeur bord met 6 borrelglaasjes is echt een praktisch accessoire voor de volgende gezellige maaltijd met vrienden en familie. Deze zes brandewijn kan worden bediend met één hand en zeer snel - en met zijn vrije hand, de gastheer giet direct na! In de hoogdravend putten van stabiele Pine bar de borrelglaasjes zijn anti-slip en veilig, zodat geen druppel mis gaat. En je hoeft niet wassen op zichzelf, omdat de glazen zijn vaatwasmachinebestendig.

Optioneel kan de drank plank ook worden gegraveerd, het is uit de mooie en origineel cadeau nog steeds ook een persoonlijke één.

Zelfs als deze bijzondere gave niet wordt gebruikt, voldoet dankzij de slimme ophanging zijn dienst als koele toonbanken of wanddecoratie: Ideal en leuk cadeau voor Vaderdag, voor het kaartspel ronde of de volgende vrijgezellenfeest!

Productdetails

Liquor bord met 6 borrelglaasjes

met graveren - gebruik geen speciale tekens!
Liquor raad inclusive set van 6 borrelglaasjes
Lengte: 45 cm
Materiaal: grenen hout, glas
Glazen zijn vaatwasmachinebestendig

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-10-18T19:05:33+00:00