Contact

Lichtsnoer "Flamingo"

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)

vanaf 09.01.

Met een druk op de knop zet je die tropische sferen aan! Dit lichtsnoer hangt vol met vrolijke flamingo’s en is het leukste wooncadeautje voor de liefhebbers van de tropische roze vogel. Een tikkeltje absurd en bovenal erg gezellig, dus zeer geschikt voor in de woonkamer of als versiering op een feestje. Omdat hij op batterijen werkt kan dit lichtsnoer gemakkelijk overal worden ingezet. Handig!

Other customers bought

Productbeschrijving

Is een feestje eigenlijk wel compleet zonder flamingo’s? Volgens onze bronnen is dat zelden tot nooit het geval. Flamingo’s brengen namelijk tropische sferen naar je feestje, die toch altijd wel van pas komen.

Dit cadeautje is dan ook niet alleen een gezellige woondecoratie maar ook het perfecte accessoire om een feestje mee te versieren. Zo is de juiste toon gelijk gezet en zullen de zomerse cocktails nog net iets beter smaken, zelfs als het hartje winter is!

Het lichtsnoer hangt vol met gezellige flamingo’s waarin tien LED´s zitten die een zacht roze licht geven. In een donkere omgeving zorgt dit voor een magisch effect en een aangename sfeer. Het lichtsnoer werkt op batterijen, waardoor er geen stopcontact nodig is om van dit fijne licht te genieten. Zo kun je het altijd en overal gemakkelijk inzetten. Een zomers cadeautje dat het hele jaar lang voor een prettige sfeer kan zorgen!

Productdetails

  • Lichtsnoer met 10 LED´s
  • Werkt op 2 AA-batterijen (niet meegeleverd)
  • Lengte: ca. 1,65 m
  • Materiaal: kunststof

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2023-02-02T15:19:58+00:00