Contact

Lichtgevend aankondigingsbord

€ 17,90
Incl. btw
- +
Een belangrijke boodschap verdient een bijzondere presentatie. Met dit verlichte bord zit je wat dat betreft wel goed, zo wordt de boodschap niet alleen sierlijk gepresenteerd, maar ook nog eens lekker duidelijk. Het bord wordt geleverd met letters en leestekens, zodat je er alle boodschappen op kunt zetten.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Productbeschrijving

Met dit aankondigingsbord wordt elke boodschap duidelijk en stijlvol weergegeven, tegen een verlichtte achtergrond die werkt op batterijen. Dat is handig, want zo kun je dit bord gemakkelijk overal plaatsen, zonder dat je een stopcontact in de buurt nodig hebt.

Het bord wordt geleverd met meerdere exemplaren van alle letters van het alfabet en verschillende bijzondere tekens, waardoor je allerlei boodschappen op het bord kunt vermelden. “Femke’s Feestje!” of “Bo’s Ballentent” bijvoorbeeld. Of “Mike & Mir’s Marriage” als je dat liever hebt, want Engels kan ook probleemloos met dit bord. En nee, alliteraties zijn niet verplicht.

Dit cadeau is leuk om te geven aan al wie een feestje of evenement heeft aan te kondigen. Of het nu gaat om een huwelijk, een verjaardag of gewoon een huisfeest, met dit bord is het gelijk duidelijk waar men moet zijn. Bovendien nodigt dit handige cadeautje ook uit om lekker creatief met letters te doen. Niet alleen op feestjes staat dit gave geschenk zijn mannetje, ook thuis of kantoor kun je hiermee de boel met een decoratieve tekst opfleuren. Erg leuk dus!

Productdetails

  • Lichtgevend aankondigingsbord
  • Inhoud: 1x lichtgevend aankondigingsbord, 84 x letters & leestekens
  • Voor een decoratieve presentatie van een korte boodschap
  • Materiaal: kunststof
  • Kleur: wit (lichtdoorlatend bord), zwart (letters & leestekens)
  • Afmetingen: ca. 30 x 22cm
  • Werkt op 6 AA-batterijen (niet meegeleverd)

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2019-08-18T05:32:39+00:00