Contact

Kweekset regenboogmais

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Zelf mais kweken is leuk, maar nog leuker is het als de mais in bonte regenboogkleuren uit de aarde groeit! Een Amerikaanse boer lukte het om het kleurpigment van mais te veranderen. Deze startersset met bijzondere zaadjes, bloempot en gebruiksaanwijzing is een kleurrijk cadeau-idee voor hobbytuiniers en de nieuwe generatie tuinmannen!

Other customers bought

Productbeschrijving

Een maiskolf is in de regel geel, net als een banaan. Deze bijzondere maissoort wijkt echter af van de traditionele gele mais. Na veel experimenteren lukte het een Amerikaan om ieder zaadje in een andere kleur te veranderen. Dat leverde een zeer bontgekleurde maiskolf op. Het lijken wel smarties!

Deze kweekset bevat alles voor de beginnende maiskweker. De zaadjes worden meegeleverd, net als een bloempot en een gebruiksaanwijzing. De maisplant gaat in de kleine bloempot van start maar moet na verloop van tijd wel worden omgeplant in een grotere pot. Water en zon zijn de enige ingrediënten die niet worden meegeleverd. Daar moet de kweker zelf voor zorgen. Neemt de mais eenmaal zijn kleuren aan, dan heb je groente in huis die perfect als blikvanger functioneert. Je kunt er vervolgens bijzonder gekleurde salades of andere kleurrijke gerechten mee creëren.

Deze mais in regenboogkleuren is net zo eetbaar als de gele mais. Er zijn geen kleurstoffen aan toegevoegd, noch zijn er kunstmatige trucs uitgehaald. De mais is dus net zo te gebruiken als alle andere maissoorten. Deze kweekset regenboogmais is een leuk cadeau voor tuiniers en liefhebbers van zelf gekweekte groente.

Productdetails

  • Startersset voor bonte mais 
  • Inclusief zaadjes en eerste pot 
  • Gebruiksaanwijzing voor juist gebruik 
  • Bij groei van de plant is later omplanten noodzakelijk 
  • Let op: omdat het hier om een natuurproduct gaat, is de groei van veel factoren afhankelijk. De uitkomst kan daardoor verschillen van de afbeelding. 

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-09-25T16:10:58+00:00