Contact

Kussen "Held in Denkmodus"

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

We hebben allemaal onze rust nodig. Als we ’s nachts niet aan onze volle 8 uur slaap komen, moet we het ergens anders vandaan halen. Powernapje, iemand? Kan prima na werktijd of in de pauze, even de ogen dicht en dan is het wel zo inspirerend om een leuk kussen onder je hoofd te hebben. Neem nu dit exemplaar: een goed cadeau voor je vriend die niet genoeg rust pakt.

* Verplichte velden

€ 19,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Je hebt altijd wel iemand in je omgeving die iedere dag aan één stuk door rent en vliegt. Drukke baan, voor de kinderen zorgen, boodschapje doen na kantoortijd en natuurlijk ook nog sporten. Legend! Je zou willen dat jij er de power voor had, maar diegene moet deze energie natuurlijk ergens vandaan halen. Laat hem of haar blijken dat jij vindt dat een slaapje welverdiend is!

Het ego van de ontvanger wordt natuurlijk enorm gestreeld door de tekst én je kunt er ook nog een naam op laten drukken. Dat kan in basic zwart, maar ook in een lekker knalkleurtje, dat ligt aan de persoonlijkheid van de ontvanger en die ken jij het beste!

Overigens ligt dit zachte kussen ook heerlijk in de rug voor een avondje series kijken. Geef dit kussen aan je vriend of vriendin en pik het vervolgens zelf in, jij bent die 3 sterren vanzelfsprekend ook meer dan waard. Een topidee, voor welke gelegenheid dan ook. Welterusten!

Productdetails

  • Ontwerp: "Held in Denkmodus"
  • Met naamopdruk
  • Afmeting: ca. 40 x 40 cm
  • Materiaal: 100% polyester
  • De hoes is afneembaar (rits) en wasbaar tot 40°C
  • Let op: speciale tekens kunnen niet worden gedrukt.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-01-29T15:02:33+00:00