Contact

Kindertent 'Lieveheersbeestje'

€ 57,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Een groot lieveheersbeestje zomaar in je tuin hebben? Dat kan je zomaar overkomen met dit leuke cadeautje! Deze tent hoort niet in de dierentuin, maar wel in je eigen achtertuin, of op de camping! Super leuk tentje voor kinderen om in te spelen in de zomer, of tijdens vakantie. Een leuk lieveheersbeestje waar je in kunt slapen met genoeg plaats van binnen voor meerdere kinderen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Wow, staat daar zomaar een enorm groot lieveheersbeestje in de tuin! Jazeker! Tenten zijn er natuurlijk in allerlei verschillende vormen en maten. Je hebt grote tenten, kleine tenten, simpele tenten, bonte tenten - en, nu is er ook een speciale lieveheersbeestjes tent. Een super leuke tent voor kinderen in de vorm van een echt lieveheersbeestje!

Dit gelukskevertje is gelukkig heel traag, hij gaat niet zomaar ergens naar toe, maar zet hem misschien toch voor de zekerheid maar vast met wat haringen! Een leuke tent voor kinderen om in te spelen, lekker in te slapen op de camping of in de zomer in de achtertuin! Wat is er leuker dan zelf in je eigen kindertent te kunnen liggen? Een super leuk cadeautje! En de tent wordt geleverd in een handige opbergzak, natuurlijk helemaal in de lieveheersbeestjes-look! Zodat je de tent ook makkelijk mee kunt nemen onderweg, zelfs op fietsvakantie! Een dierlijk leuk cadeautje, waar alle kinderen enorm dol op zullen zijn! Leuk voor een verjaardag, en ook leuk voor als vriendjes en vriendinnetjes komen spelen. Lekker buiten spelletjes en puzzels doen en toch uit de zon kunnen blijven! Prachtig cadeautje!

Productdetails

  • Plaats voor meerdere kinderen vanaf 3 jaar. 
  • Inclusief opbergzak met draagriemen. 
  • Buitenkant afwasbaar. 
  • Materiaal: 100% polyester. 
  • Afmetingen: ca 150 x 109 x 150 cm.

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2022-09-25T16:50:48+00:00