Contact

”Kids Cube” – Het multitalent voor op de kinderkamer

€ 119,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Gratis verzending

Levertijd 3-5 dagen

Met deze uitgebreide kubus kun je heel wat plezier beleven. Het is een krukje, spellenbox en opbergdoos in een. Op elk van de zes kanten zit een ander spel. Zo is er een pony-parcours aan de ene kant en een spelbord voor mens-erger-je-niet aan een andere. Wanneer deze kubus eens niet gebruikt wordt, wat moeilijk voor te stellen is, dan dient hij nog altijd als bewaardoos voor al je favoriete spulletjes.

Other customers bought

Productbeschrijving

Met dit cadeautje maak je kids vast en zeker blij. Alles wat ze nodig hebben zit er namelijk op of in. Zo is het niet alleen een krukje, maar zitten er ook verschillende spelletjes op. Wanneer deze fantastische kubus niet wordt gebruikt dan zorgt hij in elk geval voor een opgeruimde kamer, omdat alle spullen er netjes in opgeborgen kunnen worden.

De houten kubus is zo’n 35 x 35 x 35 centimeter groot en heeft op elke kant een spelletje. Klassieke bordspellen als mens-erger-je-niet zitten, maar ook een reactiespel in de vorm van mini-voetbal of mini-basketbal. Daarnaast zijn er enkele compleet nieuwe spelconcepten te vinden, zoals Autopark en Pony-parcours.

Deze kubus heeft alles in huis om er uren zoet mee te zijn, alleen of met vriendjes en vriendinnetjes. Voor kids die dol zijn op spelletjes is dit het ideale cadeautje!

Productdetails

  • Met 6 verschillende spellen: mini voetbal, mini basketbal, mens erger je niet, autopark, pony-parcours, molen
  • Functioneert ook als krukje en verzamelbox
  • Materiaal: hout
  • Afmetingen: ca. 35 x 35 x 35 cm
  • Let op: spelaccessoires als poppetjes en balletjes zijn niet meegeleverd

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2021-11-30T08:44:31+00:00