Contact

Juwelendoos ballerina muziekdoos

€ 69,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

Levertijd 3-5 dagen

Een juwelen doos uit een prentenboek - zelfs een muziek-box en een kleine dansende ballerina komen wanneer u het mooi ingerichte openen aan het licht. Degenen die een voorliefde voor sieraden en nostalgie zullen van deze gift!

* Verplichte velden

€ 69,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Iedereen die altijd van een klassieke sieraden doos heeft gedroomd, voor de decoratieve tin ballerina muziekdoos met het perfecte cadeau! Niet alleen het ontwerp van de 19,3 x 11, 7 cm box vangt de gewatteerde patroon en de kleine harten van het verleden - met name de muziek doos en zijn dansende ballerina in de sieraden doos, kan het enige zijn nostalgische warm je hart. Melody en dans beginnen zodra de mooie gift wordt geopend.

Opent de Schmuckdose Ballerina centraal in het deksel een kleine ovale spiegel ingebed in fluweelachtig, roze referentie, dat ook bedekt de gehele rest van de doosbinnenruimte. Onder de bovenste inbrengen en verwijderbare bak met vele kleine vakken voor allerlei ringen of oorbellen een iets groter, zie de kettingen en armbanden ruimte.

Sieraden verzamelaars zullen genieten van dit geschenk en voelen als echte prinsessen. Zelfs fans nostalgische en speelse decoratieve objecten met mooie details zullen niet willen de romantische ballerina sieraden doos met muziek box meer te geven!

Productdetails

Afmetingen: 19,3 x 11,7 cm
Opmerking voor het graveren: geen speciale tekens
Muziek: Voor Elise

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-10T04:19:00+00:00