Contact

Juwelen organizer "Jurkje"

€ 26,90
Incl. btw
- +
Eindelijk de oplossing voor iedereen die van sieraden houdt! Een mooie jurk die je gewoon in je kast kunt hangen, maar ruimte heeft voor heel veel sieraden op zo een manier dat je al je geliefde sieraden eenvoudig terug kunt vinden. Nooit meer overzicht verliezen over al je kettingen, ringen en andere sieraden! Super handig cadeau!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

De deurbel is al gegaan, je afspraakje staat voor de deur. Je hebt je mooiste jurk aan, mooie schoenen, je haar mooi verzorgd, je ziet er helemaal top uit. Alleen wilde je nog dat ene leuke armbandje aandoen, en die leuke ketting omdat die zo mooi staat bij deze jurk. Maar waar had je ze nu ook al weer gelaten? Je sieradendoos omkieperen en alles weer uitzoeken, daar heb je op zulke momenten echt geen zin in en bovendien al helemaal geen tijd voor! Daarom is er nu deze handige sieraden organiser. Hang hem gewoon in je kast, of aan een spijker aan de muur zodat je er altijd naar kunt kijken.

Want met deze leuke 'jurk' hoef je nu nooit meer je date te laten wachten voor een gesloten deur. Met de handige verschillende vakjes en haakjes kun je heel veel verschillende juwelen opbergen. Van oorbellen en zelfs al je kettingen die je op een mooie manier op kunt hangen op zo'n manier dat ze niet door de war raken. Een super handig cadeau dat er niet alleen leuk uit ziet, maar ook uren bespaart. Want je hoeft niet meer te zoeken naar dat specifieke sieraad. En het duurt ook geen uur meer voordat je alle kleine knoopjes uit je ketting hebt gehaald. Een super leuk cadeautje voor iedereen die al veel sieraden heeft, maar ook voor kinderen die dat waarschijnlijk binnenkort zullen hebben.

Productdetails

  • Inclusief hanger om op te hangen
  • Inclusief twee hangers om ergens aan te haken of op te hangen
  • 9 klittenbandoogjes
  • 9 doorzichte vakjes
  • 10 vakjes voor ringen en vlak voor oorringen en broches.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-30T21:54:25+00:00