Contact

Guardian Angel Memo houder met gravure

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)

Levertijd 3-5 dagen

Het kleine mooie beschermengel zal de ontvanger als Zettelhalter uitstekend te beschermen voor verloren papieren! De persoonlijke graveerbare idee is zeer attent, heel mooi en praktisch een op dat. Perfect voor felicitaties!

* Verplichte velden

Other customers bought

Productbeschrijving

Een windvlaag of een onzorgvuldige beweging, al de belangrijke ontvangst, visitekaartje, of belangrijke opmerking is onvindbaar. In die zin zal het grote beschermengel geborsteld metaal een goede geest en voorzichtig met zijn magnetisch apparaat betrouwbaar worden naar de lijst die hem zijn toevertrouwd.

Daarnaast is de persoonlijke graveerbare, kleine stukjes papier houder is ook beschikbaar voor alle andere goede wensen die u wilt geven voor een verjaardag of een andere gelegenheid iemand langs de weg. Een even ongewoon en overtuigend idee om hen te feliciteren! De elegante notahouder komt uit het hart en is perfect aan de wens van, bijvoorbeeld, een vriend of een kennis al het beste, met of zonder haar te dicht bij hem te krijgen.

Goede wensen, een chique residentiële accessoire dat waarschijnlijk iedereen kan gebruiken en een persoonlijke toewijding aan laars, deze kleine engel overtuigt over de hele linie - geweldig cadeau idee!

Productdetails

Guardian Angel Zettelhalter

Met magneet
Ongeveer 3 cm
Ovale basis te hechten

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-02-23T23:23:50+00:00