Contact

Glasmarkers "Drinking buddies"

€ 10,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Het feest is volop gaande en overal staan glazen. Maar welk glas is nu van wie? Met deze glasmarkeerders behoort die vraag tot het verleden. Deze goed gebouwde jongens in kleurige zwembroekjes hangen gewoon rustig aan het glas, zodat jij aan de kleur van het broekje precies kunt herkennen welk drankje van jou is. Geen feest is compleet zonder deze boys!

Other customers bought

Productbeschrijving

Wie weleens een feestje geeft of bezoekt, kent het probleem wel. Je glas is verdwenen of er staan er zo veel dat niemand meer weet welk glas van wie is. Met deze drinking buddies is dat niet langer een probleem. Je hangt een van de blitse boys met korte broek aan je glas en hij is gemarkeerd en voor de rest van de avond van jou!

De drinking buddies zijn niet de minsten, want deze atleten blijven zonder moeite de hele nacht aan je glas hangen als het moet. Er zitten er zes in een set en alle zes zullen ze ervoor zorgen dat jouw glas nooit meer wordt verwisseld.

Als je een strandgevoel wilt meegeven aan je feestje zijn deze jongens onmisbaar. Maar ook bij een picknick, barbecue of gewoon thuis zijn deze boys een geschikte toevoeging aan je gastenlijst.

Productdetails

  • Set van 6 stuks
  • Voorkomen misverstanden
  • Eenvoudig aan de glasrand te hangen
  • Hoogte: 6 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-11-30T08:42:03+00:00