Contact

Gevlochten lederen band met graveren - zwart

€ 49,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

Levertijd 3-5 dagen

Of de naam en de verjaardag van het kind, zijn eigen trouwdag of gewoon de naam of bijnaam van of de geliefden - sommige dingen zijn zo belangrijk dat ze altijd willen hebben. Dit Engravable lederen band wordt zo een prachtig geschenk idee voor al diegenen voor wie u niet alleen een mooi sieraad op de weg te geven!

* Verplichte velden

€ 49,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze armband gemaakt van echt leer en zeer gepolijst roestvrij staal tegenpolen tegenover elkaar: Terwijl de hoge kwaliteit leer komt terloops gevlochten en zo doet denken aan de kleurrijke vriendschap armbanden, wordt het element gemaakt van staal volledig op strikte terughoudendheid en elegantie, waardoor de sieraden als een heldere, sierlijke aanraking, De armband is een koele gift idee voor degenen die net zo veelzijdig en contrast!

Die extra maar op dit stijlvolle sieraden is persoonlijk graveren. 20 tekens zijn beschikbaar om het accessoire aan de persoonlijke touch te geven. Samen met de zeer zorgvuldige afwerking en de gebruikte materialen van hoge kwaliteit is dit aangepaste lederen band een succesvolle gift voor iedereen die wil om belangrijke data en namen of alleen het feit dat ze heel dicht bij je hart te onthouden ...

Productdetails

Materiaal: Echt leer zwart
Leder is voorzien van een beschermende lak om de levensduur van het materiaal toeneemt
breedte 9mm
Lengte: ongeveer 19 cm / 21,5 cm
Grootte van de roestvrij stalen element: ca. 40x10mm
Inclusief een gift box en uitbreiding deel

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-11-27T03:36:48+00:00