Contact

Gegraveerd Heart pendant van goud

€ 269,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Gratis verzending

Levertijd 3-5 dagen

Liefde is niet alleen een woord. Het is de sterkste van alle gevoelens en verlangens te krijgen tot uitdrukking door middel van sterke symbolen. De glossy hart hanger in goud is de perfecte gift voor zij die hun hart hebben verloren aan een vrouw; de trailer kan worden geïndividualiseerd met een gravure en is ideaal als een teken van liefde op Valentijnsdag, een verjaardag of voor Kerstmis!

* Verplichte velden

€ 269,90

Other customers bought

Productbeschrijving

lang een gepolijste hart hanger gemaakt van fijn 585 goud, komt op een 50 cm, wonderlijk delicate ketting - die het meer nodig heeft, te bekennen om een ​​diepe liefde? Gouden tegenhanger is een sterke boodschap van liefde, die fungeert tegelijkertijd heerlijk ingetogen en elegant.

Wie krijgt de glanzende Heart pendant van goud als een geschenk, zal zeker ook op die tijdloos en veelzijdig te combineren gem dragen. De hanger ketting past perfect samen met het pak, maar ook fungeert als smart casual met jeans en een witte blouse.

Aan uw geliefde geven een vriendelijke woorden voor de reis of hun initialen bestendigen op de trailer, is de heldere Heart pendant van goud individueel gegraveerd. Om weg te geven een kostbaar bewijs dat je serieus met je geliefde zijn. Geef je hart met deze edele hanger 585 goud!

Productdetails

Gegraveerd Heart pendant van goud

Delivery: 1 trailer op een geschikte keten (50 cm)
Kenmerken:
stijlvolle en elegante look
individueel thanks wensen gravures
Materiaal: 585 goud gepolijst
Kleur: goud
Afmetingen: 16 mm x 0,6 mm x 17,3 mm (zonder oog)
Gewicht: 1,2 g
Let op: gebruik geen speciale tekens voor personalisatie.

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2021-11-30T13:42:14+00:00