Contact

Floating light - licht in je drankje

€ 15,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Met dit leuke lampje maak je van je glas met een drankje naar keuze een lamp! Een aangenaam licht wat je overal neer kunt zetten. Omdat het een LED-lichtje is, gaat het erg lang mee, wordt het niet warm en is makkelijk op te laden met een USB-kabeltje dat is meegeleverd. Een super leuk cadeautje waarmee je echt een hoogtepunt zult vormen op elk feestje! Ook super leuk om een romantisch diner mee te verzorgen! Origineel cadeautje!

Other customers bought

Productbeschrijving

Een leuk cadeautje waarmee je elk feestje een stukje kunt verlichten. Een leuke sfeer verspreidt zich door de kamer wanneer je drinkglas omgetoverd wordt tot lamp. Nu kun je eindelijk zelf bepalen waar je een lichtje neer wilt zetten en welke vorm het moet hebben!

Een super leuk idee waarmee je elk drankje omtovert in een lampje! Het kleine lampje kun je makkelijk meenemen in je zak en op onverwachte momenten iedereen om je heen verrassen! De LEDs hebben een watervast omhulsel en blijft drijven, waardoor het een ultiem lampje is dat overal verlichting kan brengen! De accu die er in zit kun je van tevoren opladen met een USB-aansluiting, waarna je het deksel goed terug klikt en klaar is kees!

Een bijzonder leuk cadeautje. Het is ook leuk om er een klein lampenkapje bij te doen zodat je nog meer sfeer in de kamer brengt! Een leuk cadeautje om mee te brengen naar een feestje, of gewoon in je eigen slaapkamer, woonkamer, of waar dan ook! Een buitengewoon leuk decoratief lampje dat altijd past, in welk interieur dan ook!

Productdetails

  • Watervast en kan opnieuw gebruikt worden. 
  • Met USB-aansluiting, oplaadkabeltje wordt meegeleverd. 
  • Afmetingen: 
    • Diameter 4,4 cm. 
    • Hoogte: 2,2 cm.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-08-18T15:54:19+00:00