Contact

Fles na-hamer met gravure

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

Levertijd 3-5 dagen

Zoals het anticiperen op tijd en in het weekend kan grijpen met je handen! De persoonlijke, gegraveerde "Feierabend Hammer" is een hamer en flesopener in één en krijgt zeker een ereplaats in de ontvanger. Perfect voor alle grote en kleine ambachtslieden, deze gave komt net op de nieuwe baan, of zelfs verjaardag geweldig!

* Verplichte velden

€ 24,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Einde van de werkdag! Bijna net zo mooi als "weekend" of "vakantie" dit woord klinkt voor de meeste, zwoegen dag na dag ijverig. Aangezien men kijkt uit naar de koel drankje aan het einde van het werk! Of het nu de klassieke na het werk bier of men wil, maar bevat een frisdrank, met de stijlvolle hamer flessenopener met inscriptie je hebt de perfecte tool voor een "last time" gevoel. De stalen hamer, de ambachtslieden gedurende de dag een trouwe metgezel zal ook worden omgezet, nauwelijks de klok wijst vijf, in een koele flesopener!

Met deze gave, die u kunnen voorzien van de naam of een kort eerbetoon aan de ontvanger, maar niet alleen al die vreugde maken dat een hoop werk met zijn handen. Spijkers en kroonkurken kunnen worden gevonden in elk huishouden! Of als een geschenk, voor verplaatsing of de eerste werkende persoonlijke "Feierabend Hammer" is volledig te overtuigen!

Productdetails

Hammer & Bottle

Engravable met maximaal 20 tekens
Materiaal: Roestvrij staal / rubber
26,3 x 3,7 x 11 cm
Gewicht: 383 g
Gebruik van speciale tekens: Let op!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-10-18T19:50:05+00:00