Contact
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Nieuwe tekst toevoegen
Arial
  • Maximale afbeeldingsgroote: 10MB
  • Toegestane bestandstypes: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Of Drag & Drop
Quality of selected imagel

Etui voor visitekaarten met foto

€ 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Visitekaartjes zijn ook in het digitale tijdperk nog steeds bijzonder waardevol. Dit etui voor visitekaarten is een personaliseerbaar cadeau, waarbij op de deksel van het metalen etui een foto of tekst naar wens kan worden afgebeeld. Fraaier kun je visitekaarten niet bewaren!

€ 14,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Dit personaliseerbare cadeau komt altijd goed van pas bij iemand die visitekaartjes gebruikt. Allereerst heeft dit etui namelijk een beschermende functie waardoor de kaartjes niet vuil kunnen worden of verkreukelen. Dat is met name bij visitekaartjes uitermate belangrijk. Daarnaast kun je je partner ermee verrassen door jouw eigen foto erop te laten afdrukken.

Behalve van een leuke, passende foto kun je dit etui ook van een originele tekst laten voorzien. Bij het opgeven van de tekst zie je direct of alles op het te graveren oppervlak past. Je kunt daarbij zelfs uit meerdere lettertypen kiezen en de kleur van de letters bepalen.

Afhankelijk van wat bij de ontvanger past kun je er een grappige foto op laten zetten, maar ook een foto of tekst die precies aansluit bij het werk van de ontvanger. Neem de tijd om een foto uit te kiezen, want dit etui voor visitekaarten gaat lang mee en zal voor de ontvanger een jarenlange begeleider in zijn of haar leven worden. Kies een leuke foto van het gezin voor papa die altijd onderweg is of een foto van de lieve kat of hond. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer een uniek cadeau voor iemand die dit etui ook goed kan gebruiken.

Productdetails

Etui voor visitekaarten met foto

  • Van roestvrij staal met sublimeerbaar metalen plaatje
  • Passend voor standaard visitekaarten
  • Afmeting: ca. 8 x 4,5 x 1 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-28T13:21:19+00:00