Contact

Dubbelwandig Stormtrooper-glas

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

De dubbele wand in glazen kennen we. Dat is handig, want zo brand je je vingers niet als er een hete drank in zit. Bovendien blijven koude en warme dranken beter op temperatuur. Dit glas bewijst dat je ook qua design voor een extra feature kan zorgen met zo’n glas. Door aan de binnenzijde bijvoorbeeld de vorm van een stormtrooper weer te geven. Een gaaf cadeau voor Star Wars-fans!

Other customers bought

Productbeschrijving

Een beetje Star Wars in huis, dat kan voor de liefhebber nooit kwaad. Met dit cadeautje zit je wat dat betreft alvast helemaal goed, want dit gave en originele glas is voor de echte Star Wars-fan een niet te missen accessoire.

Het bijzonder stijlvol vormgegeven glas heeft een dubbele wand, waarvan de binnenste wand een stormtrooper uitbeeldt. Dankzij de dubbele rand worden koude dranken minder snel warm en warme dranken blijven langer op temperatuur. Bovendien is de buitenzijde niet zo heet dat je het glas niet kunt beetpakken. Handig toch?

Dit gave accessoire zal zeker op goedkeuring van de Star Wars-fan kunnen rekenen. Of je dit cadeau nu meeneemt naar een housewarming of verjaardag of wanneer je je geliefde (die natúúrlijk fan is) eens wilt verrassen: met dit glas schiet je vast en zeker in de roos!

Productdetails

  • Glas met dubbele wand
  • Binnenwand in Stormtrooper-design
  • Materiaal: glas
  • Inhoud: 150 ml
  • Let op: niet geschikt voor de vaatwasser!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-02T16:31:33+00:00