Contact

Design munthouder "Flamingo“

€ 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Design munthouder van CoinmagVan decoratief roestvrij staal Met hoogwaardige Neodym magneet Afmeting: 15 x 7 cmLet op:Magneten kunnen de functie van de pacemaker en van geïmplanteerde defibrillatoren beïnvloeden.→ Houd als drager van dergelijke apparaten voldoende afstand van de magneetfigurenMagneten veroorzaken een sterk magnetisch veld, waardoor laptops, mobiele telefoons e.d. beïnvloed kunnen worden.→ Houd de magneetfiguren op afstand van alle apparaten en voorwerpen die door sterke magneetvelden beschadigd kunnen worden.De munthouder is geen speelgoed. De figuren hebben punten en scherpe randen en dienen voorzichtig gereinigd te worden.→ Houd de objecten op afstand van kinderen!

Other customers bought

Productbeschrijving

Er zijn dagen dat je portemonnee barst van het kleingeld, er zijn dagen dat je bij de kassa niet de gevraagde tien cent op zak hebt. Kleingeld verdwijnt vaak in de jas- of broekzak en leidt dan een geheel eigen leven. Sommige munten belanden tussen de kussens op de bank, andere liggen in een bakje met batterijen paperclips en stoffige usb-sticks.

Je kunt een schaal met kleingeld vullen, maar de fraaiste oplossing is deze design munthouder "Flamingo“, waarmee je twee vliegen in klap slaat. De muntjes slingeren niet meer overal in de rondte en je hebt een uniek en elegant decoratiestuk in de vorm van een sierlijke vogel in huis. Dit is ware kunst met voorwerpen die uit het echte leven zijn gegrepen. De mooie vorm en het gebruik van roestvrij staal bezorgen de woonkamer de nodige flair.

Heb je wat munten nodig voor de parkeerautomaat of het boodschappenkarretje, dan pluk je die gewoon uit het magnetische verenkleed. Bij een overschot aan munten geef je wat meer aan de flamingo waardoor hij er meteen wat steviger uitziet! Dit is een origineel cadeau bij een housewarmingfeestje, maar ook als verjaardagscadeau zit je met deze munthouder geheid goed.

Productdetails

Design munthouder van Coinmag

 • Van decoratief roestvrij staal
 • Met hoogwaardige Neodym magneet
 • Afmeting: 15 x 7 cm

Let op:

 • Magneten kunnen de functie van de pacemaker en van geïmplanteerde defibrillatoren beïnvloeden.
  → Houd als drager van dergelijke apparaten voldoende afstand van de magneetfiguren
 • Magneten veroorzaken een sterk magnetisch veld, waardoor laptops, mobiele telefoons e.d. beïnvloed kunnen worden.
  → Houd de magneetfiguren op afstand van alle apparaten en voorwerpen die door sterke magneetvelden beschadigd kunnen worden.
 • De munthouder is geen speelgoed. De figuren hebben punten en scherpe randen en dienen voorzichtig gereinigd te worden.
  → Houd de objecten op afstand van kinderen!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-01-24T11:48:07+00:00