Contact

Cactuskussen

€ 17,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

Levertijd 3-5 dagen

Een omarming met een cactus, dat is in dit geval heerlijk! Dit kussen met het design van de beroemde woestijnplant is een cool cadeau-idee voor iedereen die van bijzondere spulletjes houdt. Het kussen is heerlijk zacht en een comfortabel accessoire voor onderweg.

Other customers bought

Productbeschrijving

Een cactusgevecht lijkt levensgevaarlijk maar met dit exemplaar is het mogelijk. O, deze voelt wel heel zacht aan, hoe kan dat nou? Dit cactuskussen lijkt in eerste instantie een stekelige cactus waar je het liefst niet te dicht bij in de buurt komt, maar in tweede instantie blijkt het een zacht kussen te zijn voor op de bank of in bed. Ook in de bus, in de auto of in het vliegtuig past het cactuskussen prima in je nek. Dat je onderweg verbaasde blikken tegenkomt, dat moet je gewoon op de koop toenemen!

Natuurlijk zitten er geen stekels in dit kussen en het komt ook niet uit de woestijn. Dit cactuskussen is gemaakt van het ademende textiel elastaan, polyester en bevat kleine, plastic bolletjes. De stekeltjes lijken precies echt, net als de rest van de vormgeving. Het is voor anderen een speciaal gezicht als ze iemand met het hoofd op een cactus zien liggen. Dat maakt dit kussen zo apart!

Het cactuskussen is een origineel cadeau-idee voor mensen die vaak reizen en onderweg een dutje doen. Ook thuis op de bank of in bed is dit nekkussen een prima ondersteuning om eens lekker te ontspannen. Als decoratie is het cactuskussen ook prima geschikt. Het is een blikvanger van jewelste, dat is vast en zeker niet zo moeilijk voor te stellen.

Productdetails

Cactuskussen

  • Kussen met design van een cactusplant
  • Lengte: 37 cm
  • Diameter: 17,6 cm
  • Van 87% polyester, 13% elastaan en vulling van 100% polystyrol bolletjes

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-12-02T05:27:56+00:00