Contact

Bongo – DIY-Set

€ 20,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +
De bongo is het bekende trommeltje dat je in veel latin-muziek terug hoort. Hiermee trommel je zo die Spaanse of Cubaanse ritmes tevoorschijn. Je moet hem alleen wel eerst even in elkaar zetten. Dat is niet alleen leuk om te doen, het is natuurlijk ook vooral gaaf om een zelfgemaakte bongo te bespelen. Een muzikaal cadeautje voor ritmische vrienden en familieleden met handige handjes.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Of je er nu met de vlakke hand op slaat, met de vingertoppen, de kanten lichtjes aantikt of alleen het vel aanraakt, de bongo kun je op verschillende manieren gebruiken en elke slag heeft een andere klank. Dat maakt dat dit ogenschijnlijk eenvoudige trommeltje in staat is om te dienen voor vele verschillende ritmes en stijlen. Bovenal staat hij bekend als de ritmische begeleider van vele soorten Latijns-Amerikaanse muziek.

Dit cadeautje is een echte aanrader voor wie muzikaal is aangelegd, gevoel voor ritme heeft en er bovendien niet vies van is om zo nu en dan eens zijn handige handjes in te zetten. Het plezier begint al bij het knutselen, het in elkaar zetten van de verschillende deeltjes op het ritme van de muziek die je straks gaat trommelen maar nu al in je hoofd kunt horen. Heerlijk toch?

Dankzij de duidelijke handleiding en de slim uitgesneden onderdelen kan de bongo in korte tijd en op eenvoudige wijze in elkaar worden gezet. Een professioneel instrumentenbouwer hoef je voor dit cadeautje dus zeker niet te zijn!

Productdetails

  • Bouwpakket, compleet met alle nodige materialen en gereedschappen 
  • Inclusief handleiding
  • Materiaal: hout, metaal, kunststof
  • Afmetingen (na montage): ca. 28 x 14 x 15 cm
  • Macho: ca. Ø 10 cm
  • Hembra: ca. Ø 12,7 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2021-03-01T02:34:02+00:00