Contact

Lovebox – From Paris with Love

€ 45,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +
Parijs, de meest romantische stad van de wereld! De stad van de liefde! Met deze leuke set duik je in die wereld van de liefde, met een prachtige sensuele en erotische set van accessoires en spelletjes die alle harten sneller zal doen kloppen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Een perfecte manier om te zorgen voor intieme momenten voor twee begint natuurlijk met een cadeautje. En dan het liefst een cadeautje dat direct de juiste toon zet. Met deze mooie loversbox kun je de romantische liefde voor twee direct voelen, met allerlei sensuele artikelen die jullie samen kunnen gaan ontdekken. Een erotische ervaring voor twee, waarbij het genieten en het laten genieten centraal staat. Een uitnodiging om te verleiden en verleid te worden. En met deze leuke box maak je ook nog eens een prachtige reis door de tijd, naar het Parijs van de jaren 30 waar de uitbundige sensualiteit in Montmartre hoogtij vierde.

Een mooie box om te ontdekken wat dat allemaal betekende, en wat dat voor jullie voor mooie ervaringen kan opleveren. Laat je inspireren door de erotische uitnodiging die van elk artikel uit gaat. Een origineel cadeau voor elk koppel dat hun liefde voor elkaar en met elkaar wil vieren.Een geweldig begin van elke intieme avond voor twee, leuk voor bijvoorbeeld Valentijnsdag of een speciale gelegenheid waarbij een intieme sfeer centraal staat. Een bijzonder cadeau waar je lang samen met je geliefde van kunt genieten. Inclusief bijvoorbeeld een bel met de woorden "Ring for a kiss" - alleen daar kun je al heel wat leuke toepassingen voor bedenken! Een geweldige doos vol met artikelen om samen elkaars erotische kant te verkennen.

Productdetails

 • Inhoud:
  • Spel "Parijse deugniet"
  • Een vederzacht borsteltje
  • Een bel "Ring for a kiss"
  • Een zwarte jarretel
  • Een satijnen blinddoek
  • Een mooie tatoeage
  • Twee armbanden

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-05-16T18:25:01+00:00