Contact

Bierglas fluitje - met gravure

Vanaf € 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Een echte bierliefhebber heeft een collectie glazen voor elke gelegenheid en daarin mag het fluitje natuurlijk niet ontbreken. Het fluitje mag dan klein zijn, in Nederland en België is het zeer geliefd voor het drinken van lichtere bieren zoals pils. Een ideaal glas dus voor een avond waarop een kleine alcoholische versnapering passend is. En dit specifieke fluitje heeft nog een streepje voor op zijn soortgenoten: het is te personaliseren met een gravure. Een uniek cadeau voor bierliefhebbers!

* Verplichte velden

€ 14,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Te veel alcohol drinken is natuurlijk niet goed voor je maar een klein glaasje als dit moet toch af en toe kunnen. Dit glas wordt in de volksmond een fluitje of pijpje genoemd vanwege zijn vorm en kleinere inhoud dan een normaal bierglas en het is uitermate geschikt voor een klein biertje op een rustige avond. Van een van deze glaasjes zul je in elk geval niet dronken worden!

Voor mensen die graag een biertje drinken is dit glas dus een schot in de roos. Niet alleen vanwege het handzame formaat maar ook omdat dit specifieke glas uniek is. Je kunt het laten personaliseren met een van de sjablonen en bijvoorbeeld de naam en het geboortejaar of de leeftijd van de ontvanger.

Uit een glas waar je naam op staat smaakt een biertje toch net iets beter en de eigenaar van dit glas hoeft nooit meer bang te zijn dat je iemand per ongeluk een slok uit zijn glas neemt. Dit bierglas is leuk om te krijgen en het staat ook nog eens mooi in een vitrinekast. Een leuk cadeau voor een verjaardag, jubileum of pensioen!

Productdetails

  • Inhoud: 0,2 l
  • Verkrijgbaar in verschillende designs
  • Met persoonlijke gravure
  • Let op: geen speciale tekens mogelijk bij gravure

Productdetails

  • Inhoud: 0,2 l
  • Verkrijgbaar in verschillende designs
  • Met persoonlijke gravure
  • Let op: geen speciale tekens mogelijk bij gravure

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-10T05:12:38+00:00