Contact

Beker "Yoga"

€ 18,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Bij het eerste kopje koffie of thee in de ochtend gelijk een yoga-crashcourse, waarom ook niet? Op deze beker staan verschillende yoga-posities afgebeeld, zodat je de dag op wel heel ontspannen wijze kunt beginnen. Eerst even een kopje thee en daarna een paar oefeningen, of andersom natuurlijk. Een rustgevend cadeau voor yoga-liefhebbers!

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze mok is een cadeautje waarmee je een yoga-liefhebber zeker blij kunt maken. Op de buitenkant van de mok staan verschillende yoga-posities afgebeeld, zodat je ze tijdens het drinken van een heerlijke warme kop koffie of thee alvast kunt bestuderen. Daarna kun je natuurlijk zelf aan de slag! Zorg wel dat je eerst je beker hebt leeggedronken, want anders is na de yoga-sessie je koffie of thee koud en dat zou natuurlijk zonde zijn.

De oefeningen die op de beker staan afgebeeld zijn de meest gangbare bewegingen en houdingen uit de yoga. Van de zonnegroet tot de lotushouding, ze staan er allemaal op. Zo is deze mok een rustgevend geschenk dat helpt om de ideale balans te vinden, zowel lichamelijk als geestelijk.

Hoe kun je de dag beter beginnen dan met een gezonde yogasessie en een heerlijke warme drank? Geef deze ultieme combinatie cadeau aan iemand die wel wat ontspanning kan gebruiken. Een absolute aanrader voor liefhebbers van yoga.

Productdetails

  • Beker met verschillende yoga-oefeningen
  • Met Engelse teksten
  • Handwas aanbevolen

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-10-23T22:09:45+00:00