Contact

Bakvorm haas

€ 17,90
Incl. btw
- +
Een bakvorm waarmee je in een keer een klein taartje, of een klein cakeje kunt maken die wel een heel leuke boodschap heeft voor tijdens de paasdagen! Bakken was nog nooit zo makkelijk en leuk! Een geweldige manier om een prachtig cadeautje voor tijdens pasen te maken! Leuk voor iedereen die van bakken houdt!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Taartjes bakken was nog nooit zo leuk! Met deze mooi uitgevoerde hoogwaardige bakvorm kun je namelijk in een handomdraai een heerlijke taart maken die er perfect uitziet. Met een super mooie vormgeving van een echte paashaas! Een slim cadeautje dat zo gemaakt is, zodat je niets hoeft te passen en meten, alles past perfect wanneer je deze bakvorm gebruikt!. Dus geen gedoe meer met meerdere taartvormen die precies de juiste maat moeten hebben, en lastige methodes om ze goed in elkaar te krijgen. Deze bakvorm giet je eenvoudig vol met het deeg. Bijgeleverde recepten zijn goed om te gebruiken, maar natuurlijk kun je ze ook aanpassen aan je eigen voorkeuren!

Een geweldige manier om een taart te bakken voor hele lekkere paasdagen. Dat is nog eens wat anders dan eieren versieren! Nu kun je gezellig gaan bakken en een haasje versieren. Met deze bakvorm lukt het altijd, het is namelijk de perfecte manier om een taartinhoud te maken die je daarna al naar gelieve kunt versieren met allerlei lekkere dingen. Wat denk je van een haas met aardbeien bijvoorbeeld! Of met allerlei kleurtjes glazuur of hagelslag. Wat je ook besluit, en welke vormen je creativiteit ook aannemen, met deze handige bakvorm heb je de ideale basis voor de mooiste creaties! Een super leuk cadeau voor alle grote en kleine taartenbakkers. Leuk voor beginnende bakkers en voor alle paasliefhebbers en grote en kleine koekenbakkers, want deze bakvorm is heel makkelijk te gebruiken.

Productdetails

  • Bakvorm voor 3D haas
  • Hoogwaardige anti-aanbaklaag
  • Inhoud: ca 550 ml
  • Inclusief recepten

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-24T19:43:08+00:00