Contact

Bad opzettafeltje

€ 49,90
Incl. btw
- +

Levertijd 3-5 dagen

Wat een heerlijk luxe cadeau is dit! Voor de echte genieters, die ook als ze heerlijk in bad liggen willen kunnen genieten van een lekker glas wijn, of een boekje willen lezen zonder die nat te maken. Een perfect cadeautje voor een hoog badplezier. Heerlijk cadeau om jaren van te genieten!

Other customers bought

Productbeschrijving

Heerlijk is dat, je helemaal in het lekkere badwater onder te dompelen, lekker geurtje er bij, en even helemaal ontspannen. Lekker na een lange werkdag, of op een koude zondagmiddag wanneer je even lekker tijd voor jezelf wilt hebben. En wat is er dan lekkerder om daar ook een lekker zeepje bij te hebben, en een lekker glas wijn of andere drank. Wat lastig is, want je wilt natuurlijk niet je arm te veel uit het water halen, want dat is koud!

Voor alle levensgenieters is er nu dit super leuke cadeautje, mooi uitgevoerd en gemaakt van bamboe en metaal. Want er zit ook speciaal voor de boekenwormen een speciale standaard op zodat je ook lekker kunt lezen terwijl je lichaam zich ontspant in het bad. En zonder dat je boek helemaal nat wordt! En ook zitten er handige haakjes aan, zodat je een handige badhandschoen even op kunt hangen zonder hem onder de bubbels weer te moeten gaan zoeken. Wat een geweldig cadeau, met veel klasse om nog meer te kunnen genieten van een lekker bad. Alsof je in een luxe sauna bent, alleen dan thuis. Geweldig cadeau voor iedereen die van ontspannen houdt. Een perfect cadeautje voor verjaardagen en voor zomaar tussendoor. Want dit mooie cadeau gun je toch iedereen!

Productdetails

  • Afmeting: uittrekbaar van 71,1 x 21,6 x 3,8 cm tot aan 94 x 21,6 x 3,8 cm
  • Materiaal: bamboe, metal
  • Speciale houder voor glazen en plek voor snacks en speciale boekenstandaard

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-03-01T00:45:11+00:00