Contact

Aqua - waterdichte iPad hoes

€ 59,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Een volkomen waterdichte hoes voor je iPad, die niet alleen tegen waterschade beschermd maar ook tegen viezigheid! Want je iPad is handig, vooral om mee te nemen op vakantie, naar het strand of bij het zwembad! Maar hoe zorg je er voor dat je onbekommerd kunt genieten van je iPad? Met deze handige hoes hoef je je nergens meer zorgen over te maken! Een geweldig cadeautje voor jarenlang plezier!

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze mooie transparante hoes zorgt ervoor dat je Apple iPad hoes een tweede huid krijgt, waarmee hij wordt beschermd tegen allerlei viezigheid en vooral ook water. Water is immers de grootste vijand van elektronische apparatuur. En met deze mooie strak sluitende hoes kun je zonder probleem je iPad tot op 1 meter diep het zwembad of de zee in nemen. Leuk om bijzondere foto's te maken, of om lekker een boek te lezen als je in het zwembad aan het badderen bent.

Een super mooi cadeau voor iedereen die meer wil halen uit zijn of haar iPad. Handig voor op vakantie natuurlijk, maar ook gewoon in de achtertuin. Geen nood als er een drankje over je iPad heen valt! En door de bijzondere bovenkant van plexiglas is de iPad gewoon te gebruiken wanneer de hoes er om heen zit, precies zoals je hem zou gebruiken zonder hoes. Past op alle modellen iPad. Een prachtig cadeau waarmee je iemand zeker heel erg blij zult kunnen maken! Beschermd tegen water, viezigheid en zand, zodat je je iPad overal mee naar toe kunt nemen!

Productdetails

  • Volkomen waterdicht tot diepte 1 m
  • Plexiglas dat aanraking registreert en hoogwaardige plastic afsluiting
  • Touch screen is met de hoes even gevoelig als zonder de hoes
  • Enkel bruikbaar met de Apple iPad

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-28T08:26:53+00:00