Contact

80´s iPhone cover

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Maak van jouw iPhone een retro jaren 80 telefoon met de 80´s iPhone Cover. Deze cover transformeert jouw moderne iPhone in een herkenbare logge jaren 80 telefoon. De stijl van toen met alle functies van nu in 1 leuk cadeau.

Other customers bought

Productbeschrijving

In de jaren 80 waren de eerste mobiele telefoons niet te vergelijken met de telefoons van nu. Naast het gebrek aan de meeste functies waren ze log en stak er nog een grote antenne uit. Toch zijn er nog vele mensen fan van de vormgeving van de jaren 80 telefoons en voor deze mensen is er de 80´s iPhone Cover. Een cover gemaakt voor de iPhone die jouw moderne smartphone er weer uit laat zien als de allereerste mobiele telefoons.

De 80´s iPhone cover is een leuke en handige cover die meer doet dan alleen je iPhone design opleuken. De cover is geschikt voor de iPhones 3/3S en 4/4S en dient tegelijkertijd als beschermhoes die heel goed beschermt tegen deuken en krassen. Een iPhone beschermd in de 80´s iPhone cover zal vele malen minder snel breken dan een onbeschermde iPhone en ziet er ook nog eens veel leuker uit. Door het logge ontwerp kan de 80´s iPhone cover ook gebruikt worden als iPhone standaard om bijvoorbeeld foto´s of video´s mee te bekijken. Zowel horizontaal als verticaal is de cover een ideaal cadeau om je iPhone mee neer te zetten.

Bestel de 80´s iPhone Cover nu als cadeau voor de echte jaren 80 fan.

Productdetails

  • Werkt met de iPhone 3/3S en 4/4S
  • Beschermt tegen krassen en deuken
  • Kan je iPhone horizontaal en verticaal rechtop laten staan

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-28T09:48:45+00:00