Contact

3D-presse-papier "Planetarium"

€ 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

Levertijd 3-5 dagen

Haal ons zonnestelsel naar je bureau met deze te gekke presse-papier. Zo kun je al je papieren netjes bij elkaar houden, zodat bij het openen van een raam en het ontstaan van een beetje toch niet gelijk allemaal documenten in het rond vliegen. Voor je het weet is die ene rekening in een zwart gat beland. Dat wil je natuurlijk niet hebben!

Other customers bought

Productbeschrijving

Ken jij de banen van de planeten in ons zonnestelsel? Zo ja, dan zul je dit herkenbare cadeautje vast en zeker kunnen waarderen. Zo niet, dan kun je van dit cadeautje nog iets leren. Met de zon in het midden en planeten als Mars, Jupiter en de aarde er omheen, toont dit geschenk dat het in ons zonnestelsel nog best een gezellige boel is!

Dit cadeautje is niet alleen leuk om te zien, het dient ook nog een praktisch nut. Dankzij het gewicht zorgt dit astronomische geschenk er namelijk voor dat je een stapeltje papier netjes op z’n plek kunt houden. Want iedereen die weleens last heeft gehad van een beetje tocht over het bureau, weet dat het niet zo leuk is om al die papieren weer op te moeten rapen en te ordenen.

Dit bureauaccessoire is een leuke cadeautip voor vrienden en familieleden die gefascineerd zijn door de ruimte en ondertussen ook weleens klagen over hoe hun papieren door de ruimte vliegen. Ook je sterrenkijkende collega kan dit geschenk vast en zeker waarderen!

Productdetails

  • Zonnestelsel in 3D-weergave
  • Om een stapel papier op z’n plek te houden
  • Materiaal: glas
  • Afmetingen: 100 x 100 x 50 mm
  • Gewicht: 365 gr

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-11-29T06:11:05+00:00