Contact

3D-metaalbouwset "Ford 1908 model T“

€ 13,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

De Ford T geldt als één van de eerste auto's die in massaproductie werd vervaardigd. Dit beroemde model is nu als 3D-bouwpakket in miniatuurformaat verkrijgbaar. De met laser gesneden onderdelen kunnen eenvoudig in elkaar worden gezet om het klassieke rijtuig te vormen. Een prachtig accessoire en een origineel cadeau voor autofans en knutselaars.

Other customers bought

Productbeschrijving

In 1908 zag de eerste Ford T het daglicht en tot 1927 werden er maar liefst 15 miljoen exemplaren gebouwd. Dat was voor die tijd heel veel. Je zag de Ford T over de hele wereld en later ook in verschillende kleuren.

Dit 3D-bouwpakket bestaat uit een plaat met daarin de verschillende onderdelen om de klassieke wagen in elkaar te zetten. De verschillende onderdelen worden geleverd in een metalen plaat waar ze uit kunnen worden gedrukt. Doordat alle stukjes met laser zijn gesneden passen ze perfect in elkaar. Het grote voordeel is dat je bij het bouwen van de beroemde Amerikaanse Ford T geen lijm of een ander plakmiddel nodig hebt. Hierdoor kunnen ook minder ervaren knutselaars goed uit de voeten met dit bouwpakket.

Net als bij de originele uitvoering van de Ford T zijn bij dit miniatuurmodel de spaken van de wielen en de patronen op de zitbanken zeer gedetailleerd weergegeven. Hetzelfde geldt voor de twee koplampen en het karakteristieke stuur. Liefhebbers van oldtimers en knutselaars zullen dan ook zeker onder de indruk zijn van dit bijzondere cadeau!

Productdetails

  • Model van een T Ford uit 1908
  • Om zelf in elkaar te zetten (geen lijm of kleefstof nodig)
  • Met laser gesneden aparte bouwdelen
  • Afmetingen van het model: 8,9 x 5 x 4,6 cm
  • Let op: leeftijdsadvies van de fabrikant is minimaal 14 jaar

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-07-02T18:04:28+00:00