Contact
Contact

Zwangerschapsfotoshoot - Amsterdam

€ 99,00
Incl. btw
- +
Zwanger! Dat moet op de foto, maar dan wel professioneel. De zwangerschapsfotoshoot in Amsterdam biedt deze kans. Een uur lang met maximaal 2 kledingwissels en 1 bewerkte fotoafdruk 20x30 naar keuze. Met gebruik van alle achtergronden levert dit een grandioze belevenis op!
pin delete 4.846800
info icon Bekijk voorbeeld
  • Wordt direct per e-mail als PDF verzonden
  • Perfect als last-minute cadeau
  • 30 dagen gratis retourneren
  • De belevenisbon is één jaar geldig

Hoe de belevenisbon in te wisselen

  • Bon kopen
  • Bon inwisselen
  • Datum reserveren
  • Bon printen

Productbeschrijving

Wanneer kun je als zwangere vrouw het beste worden gefotografeerd voor een zwangerschapsfotoshoot? Dat is verschillend. Gemiddeld kun je uitgaan van 32-34 weken zwangerschap. Dat is echter puur een richtlijn. Iemand die een tweeling verwacht kan bij 30 weken al het beste voor de camera verschijnen. Dus gewoon zelf beslissen welke periode het beste past en dan één van de fotografes benaderen. Zij zijn immers gespecialiseerd in het nemen van foto's van zwangere vrouwen.

Je zorgen maken over hoe je het beste in beeld komt, dat is overbodig bij deze ervaren fotografen. Ze weten precies hoe je een zwangere vrouw het beste fotografeert. De kleding kan tijdens de fotosessie van 60 minuten twee keer worden gewisseld. Dat zorgt voor de nodige variatie bij de foto's. Voor de rest kun je alles overlaten aan de vakkundige fotografe. Het allerleukste komt pas na afloop, als je de bewerkte afdruk in handen hebt. Het nog ongeboren kind zal zich later verheugen als de prachtige foto van hem of haar in de buik ergens in huis hangt. Ook de rest van de familie vindt het vast en zeker leuk om het zwangere familielid te bewonderen.

Een unieke belevenis voor haar en het toekomstige kind!

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

FAQ

Ik heb een belevenisbon, waar kan ik deze inwisselen?

Op de bon staan de link waar je de bon op kunt inwisselen. Tevens staat onderaan de website onder het kopje "Klantenservice" ook een directe link hiernaartoe als je op "Belevenisbon inwisselen" klikt.

Hoe weet ik wie de belevenis zal verzorgen?

Zodra je de bon inwisselt krijg je alle gegevens van de partner te zien en hoe je kunt reserveren.

Hoe weet ik wanneer ik de belevenis kan uitvoeren?

Bij de belevenis zetten wij altijd zo duidelijk mogelijk wanneer de bon in te wisselen is. Als er precieze data zijn kunnen wij deze helaas niet bij de belevenis zetten. Hiervoor kun je contact opnemen met de partner, de contactdetails krijg je wanneer je de bon bij ons inwisselt.

Wat is de geldigheidsduur van de belevenisbon?

Onze belevenisbon is 1 jaar geldig, vanaf de dag van aankoop.

Hoe wordt de belevenisbon verzonden?

Als je ervoor kiest om de bon in een geschenkdoos te ontvangen, wordt deze verzonden per post en zal deze binnen 2-3 werkdagen aankomen. Wanneer je de bon als PDF besteld krijg je deze binnen een uur in je mail.

Kan ik de belevenis bon aan iemand anders geven?

Ja, dit kan, de bon is niet persoonsgebonden. Let er echter wel op dat sommige belevenissen bijvoorbeeld een minimale leeftijd hebben of dat er vereisten zijn zoals een rijbewijs.

Kan ik een reservering weer afzeggen?

Het afzeggen van een reservering gaat volgens de voorwaarden van de partner.

Locatie op kaart

Map
2019-02-19T03:56:29+00:00