Contact

Zout- en peperstel "Als konijntjes"

€ 9,90
(€ 198,00 / kg) Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Waar deze konijntjes mee bezig zijn zou eigenlijk niet per se aan de eettafel moeten plaatsvinden maar deze twee ondeugden hebben gelukkig ook een functie! Zout en peper moet regelmatig gestrooid worden en dus moeten we voor dit schunnige tafereeltje maar een oogje toeknijpen. Dit peper- en zoutstel in de vorm van liefhebbende konijntjes zijn een grappig cadeautje voor op tafel!

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze konijntjes mogen dan misschien de juiste houding hebben, zich als konijntjes voortplanten zal ze niet lukken. Daar zijn ze iets te, ehh, keramisch voor. Toch hebben het zwarte en het witte konijntje een duidelijke aantrekkingskracht op elkaar - maar dat is ook wat tegenpolen doen, die trekken elkaar aan.

Het liefdesspel van deze konijnen past perfect bij een goed diner. Is eten immers niet liefde die door de maag gaat? Maar met hoeveel liefde iets ook is bereid, soms wil je net wat meer. Net als deze konijntjes eigenlijk. En dus voeg je wat zout of peper toe uit dit schunnige setje. Een bont cadeautje voor aan tafel!

Productdetails

  • Materiaal: keramiek
  • Grootte: 10,5 x 9,6 x 9cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-02T11:35:12+00:00