Contact

Zilverkleurige decoratie-schedel

€ 25,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Voor vrienden van de nacht en de donkere kunsten is er deze decoratieve schedel. Binnenshuis, op het terras of in de tuin zorgt dit beeld voor een schitterende huivering. De schedel is gemaakt van duurzaam polyserin en is weerbestendig. Een gift voor Halloween en voor de bad-ass!

Other customers bought

Productbeschrijving

Dit doodshoofd is letterlijk schitterend. Kunstenaar Damien Hirst liet in 2007 een menselijke schedel inleggen met 8601 diamanten. Hij verkocht het kunstwerk voor 50 millioen pond en het werk werd wereldberoemd. Dit zilverkleurige doodshoofd is eveneens een ode aan de grimmigheid en hoe schitterend deze kan zijn. Bovendien is het een stuk betaalbaarder dan het exemplaar van Hirst.

Een cool design voor in het huis van horrorliefhebbers en bad-asses. Of het nu in de tuin is, op het balkon, of gewoon in huis: de schedel van duurzaam kunststeen is weerbestendig, breukvast en kan op vele plaatsen shinen in donkerheid.

Tijdens Halloween maakt dit doodshoofd de blits op elk feestje. Wanneer het licht over de schedel kruipt, reflecteert er een spooky sfeer de kamer in. Perfect cadeau voor die vriend aan de dark side!

Productdetails

  • Eigenschappen:
    • Sculptuur in schedelvorm gemaakt van duurzame synthetische stenen en glas
    • Onsplinterbaar, vorst- en weerbestendig
  • Materiaal: polyresin, glas
  • Kleur: zilver
  • Afmetingen: 25 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-10-18T11:09:52+00:00