Contact

Spaarpot "Hello Kitty" met gravure

€ 49,90
Incl. btw
- +

Levertijd 3-5 dagen

Charmmy Kitty is de Perzische kat van Hello Kitty. Ze houdt van veel dingen maar is in het bijzonder helemaal gek op alles wat glimt. Deze verzilverde spaarpot in de vorm van Charmmy is wat dat betreft perfect!  Hij is uitgevoerd in een hoogglanzende zilverlaag en kan worden voorzien van een persoonlijke gravure. Een topcadeau voor kids die dol zijn op Hello Kitty!

€ 49,90

Productbeschrijving

Hello Kitty is met haar schattige snoet een echte hit bij kinderen. En dan niet alleen de allerjongsten, ook veel ouderen zijn dol op Hello Kitty. Dat is niet zo vreemd, want dit schattige katje is gewoon hartstikke leuk!

Deze spaarpot is dan ook het perfecte geschenk voor iedereen die maar geen genoeg kan krijgen van Hello Kitty. Vormgegeven als de Perzische kat van Hello Kitty zelf, genaamd Charmmy Kitty, en uitgevoerd in een hoogglanzende zilverlook is deze spaarpot een echte eyecatcher. De spaarpot kan worden voorzien van een persoonlijke gravure, wat dit cadeautje nog eens extra bijzonder maakt.

Dit glanzende cadeau is bovendien hartstikke handig voor wie graag wat centjes opzij wil leggen. Zo kun je op een leuke en prettige manier sparen voor allerlei leuke dingen, zoals uitstapje set of een spelletje. Of natuurlijk nog meer mooie dingen van Hello Kitty zelf!

Productdetails

  • Met persoonlijke gravure (geen speciale tekens mogelijk)
  • Oppervlakte verzilverd en gelakt
  • 14 x 11 x 6,5 cm
  • Wordt geleverd in roze geschenkverpakking

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2019-05-25T23:25:23+00:00