Contact

Zelfbouw Robotarm

€ 34,90
Incl. btw
- +
Deze Zelfbouw Robotarm is een tof cadeau waar je dubbel plezier mee kan hebben. Eerst kan je lekker aan de slag met het in elkaar zetten van de robotarm om vervolgens de arm helemaal zelf te kunnen besturen. Een top cadeau voor kids vanaf 12 jaar.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Voor iedereen die zelf een robot zou willen bouwen maar dit niet kan komt er hier een droom uit met deze Zelfbouw Robotarm. Een robotarm gemaakt van hout die je helemaal zelf in elkaar kan zetten en besturen zonder dat daar ook maar een klein beetje elektriciteit bij komt kijken. Deze robotarm is daarmee helemaal geschikt om overal mee naartoe te nemen. De robotarm werkt door middel van hydraulische aansturing wat wil zeggen dat hij werkt op vloeistof. Maar geen benzine of andere brandstof, gewoon vloeistoffen zoals water die je met je eigen kracht van 1 plek naar de andere plek beweegt.

De Zelfbouw Robotarm is een pakket met voornamelijk stukjes hout en de hydraulische aandrijving, welke bestaat uit een aantal waterspuiten en buisjes. Hoewel de set in eerste instantie erg lastig lijkt is deze met de bijgeleverde gebruiksaanwijzing prima in elkaar te zetten door kids vanaf 12 jaar. Zodra de set helemaal in elkaar is gezet heb je naast een robotarm ook een soort van afstandsbediening gebouwd. Met deze afstandsbediening kan je vervolgens de arm 3-dimensionaal laten bewegen en allemaal objecten laten oppakken. De arm kan wel 90 ° op en neer bewegen en daarmee allemaal objecten oppakken die op tafel liggen.

Deze Zelfbouw Robotarm is echt een ideaal cadeau voor techniekfans jong en oud en nu te koop bij Cadeautjes.nl.

Productdetails

  • Set bestaat uit hout, plastic en lijm 
  • Beweegt in 3 dimensies – zwenkt tot bijna 90°
  • Formaat: 49 x 18 x 37 cm
  • Voor kinderen vanaf 12 jaar
  • Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden i.v.m. kleine onderdelen

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-29T04:49:11+00:00