Contact

Zelf te bouwen lamp met stokjes

€ 17,90
Incl. btw
- +
Deze leuke lamp kun je helemaal zelf in elkaar zetten en ophangen! Een leuke designer lamp die wellicht vooral bij mannen het hart sneller zal laten kloppen, want wie denkt er niet aan het barbecue-seizoen bij deze leuke lamp? De lamp is leuk om zelf te bouwen, maar vooral ook erg leuk om je woning mee te verlichten. Een leuk cadeautje dat past in elk interieur!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Zo'n naakt peertje is maar niets, maar soms duurt het bij het verhuizen nog lang voordat je er aan toekomt om alle nieuwe ruimtes van een geschikte lamp te voorzien. Misschien is dit daarom zo'n geliefd cadeautje om te geven aan vrienden die net verhuisd zijn, of net zijn gaan samenwonen. Een leuke lamp, die je helemaal zelf in elkaar kunt zetten! Een leuke test of je relatie het nog vol houdt, maar ook natuurlijk gewoon een erg mooie designerlamp die iedereen aan zal spreken. En doordat je de elastieken iets meer aan kunt trekken of meer uit elkaar kunt laten gaan, kun je er voor zorgen dat de lamp ofwel een hele hoop licht doorlaat, of enkel een paar streepjes licht. Helemaal zelf te bepalen dus!

Maar let op, deze spiesen zijn echt bedoeld om aan de lamp te blijven zitten, dus hou bij het barbecueën je man in de gaten, zodat er niet opeens wat spiesen missen! Een prachtig lichtje, leuk om te geven en vooral ook om te krijgen! Niet alleen een leuk cadeautje voor iedereen die graag knutselt en dingen in elkaar zet, maar ook voor iedereen die van mooi design houdt, en niet bang is om zelf aan de slag te gaan. En zeg nou zelf een mooi stukje interieur waar je zelf moeite voor hebt gedaan, is toch zo veel mooier dan als je het kant-en-klaar uit de winkel kunt halen!

Productdetails

  • Inhoud:
    • 30 onbehandelde bamboespiezen
    • Beukenhouten ring met uitsparingen.
    • Elastiek om te spreiden
  • Afmetingen: 25 cm hoog, 19 cm diameter
  • Inclusief gebruiksaanwijzing.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-30T12:34:50+00:00