Contact

Woonketting uit Capiz-schelpen

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Stijlvolle decoratie met sierlijke versiering: deze ketting uit Capiz-schelp is een mooi cadeau als decoratie op het terras, in de tuin of woonkamer. Haal het strand naar je woning. De ketting heeft decoratieve patronen met veel aandacht voor detail. De kleine vogel en libelle doen verlangen naar de lente. Deze woondecoratie doet elke ruimte, klein of groot, opleven en wordt enthousiast ontvangen door iedereen met een voorliefde voor woonaccessoires!

Other customers bought

Productbeschrijving

In huis zijn het vooral de kleine dingen, uniek en liefdevol geselecteerd, die een kamer een persoonlijke sfeer geven. Deze decoratieketting om op te hangen is één van die woonaccessoires die het hele huis opleuken. Daarmee is het een perfect cadeau voor iedereen die van een gezellige sfeer in huis houdt.

Elk van de negen schakels zijn gemaakt van Capiz-schelp uit de Indische Oceaan. Het bijzondere materiaal is doorschijnend en gloeit warm op voor een lichtbron. De ketting beweegt soepel in de wind en is sierlijk gedecoreerd met zomertafereeltjes, zoals een kleine vogel op een tak of een vliegende libelle. Met deze woonaccessoire geef je een zomergevoel en de sfeer van het strand cadeau. Als je niet naar het strand kan, moet je het strand maar in huis halen. De schelpen doen denken aan die zonnige dagen die nooit lijken te eindigen.

De decoratieve keten van schelp is een leuk idee als blikvanger in het huis van vrienden of familie; een mooi woonaccessoire met een groot effect!

Productdetails

Woonketting uit Capiz-schelpen

  • Negen schakels met sierlijke patronen
  • Wit bedrukt, met lood ter verzwaring
  • Lengte: 1,20 m
  • Materiaal: Capiz-schelp

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-11-30T13:54:02+00:00