Contact

”Wind of Freedom” – 2 herenparfums in motorflacon

Vanaf € 17,90
(€ 223,75 / l) Incl. btw
- +

Levertijd 3-5 dagen

De geur van vrijheid is er een met aroma’s van eikenmos en cederhout. Deze set bestaat uit twee herenparfums, Day & Night, in een stoere motorfiets-flacon. Dankzij de coole designs van de flesjes zijn deze parfums niet alleen heerlijk om te ruiken maar ook te gek om te zien. Een cadeau waarmee je elke man blij zal maken, maar motorliefhebbers in het bijzonder!

* Verplichte velden

€ 17,90

Other customers bought

Productbeschrijving

De motorfiets wordt door velen geassocieerd met vrijheid en karakter en dat is precies wat je ook in deze twee parfums terugvindt. Deze set heet niet voor niets ‘Wind of Freedom’! En het venijn zit ‘m dit keer niet in de staart, maar in de wielen. Elk wiel bevat namelijk een ander parfum , een dag- en een nachtgeur. Je kunt kiezen uit een zwarte of zilveren motorfiets, die elk twee eigen parfums bevatten.

Het dagparfum uit de zilveren motorfiets kenmerkt zich door een karaktervolle geur met toetsen van kardemom en rozemarijn, eikenmos en dennen. Een krachtig en dynamisch parfum met een typische signatuur. Het nachtparfum is een veelzijdige en kruidige mix van lavendel, koriander, patchoeli en amber.

In de zwarte motorfiets zit een krachtig dagparfum met toetsen van peper, vetiver en patchoeli. Een melange die ook na een lange tour op de motor nog aangenaam aanwezig is. Het nachtparfum van deze uitvoering is een geur met elementen van grapefruit en sinaasappel, guajakhout en eikenmos. Een veelzijdig parfum voor veelzijdige mannen!

Productdetails

  • Keuze uit matzwart of zilver
  • 2 x Eau de Parfum (30 + 50 ml)

Productdetails

  • Keuze uit matzwart of zilver
  • 2 x Eau de Parfum (30 + 50 ml)

Productdetails

  • Keuze uit matzwart of zilver
  • 2 x Eau de Parfum (30 + 50 ml)

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-02-28T23:34:59+00:00