Contact

Wijnset inclusief markeerders

€ 22,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +
Wijn genieten hoeft helemaal geen zwart-witte aangelegenheid te zijn. Met deze leuke set krijg je weer wat leven en kleur in de brouwerij! Met handige onderzetters en een hoed die tegelijkertijd als wijnstop functioneert! Voor een gezellige en vrolijke avond met vriendinnen. Want een glaasje wijn, dat lust iedereen wel, toch?
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze kleine dame is er helemaal klaar voor. Met haar vrolijke uitrusting kan ze elk feestje omtoveren in een vrolijke aangelegenheid waarbij iedereen zich direct op zijn gemak voelt! In een handomdraai verandert ze elke fles wijn in een feestelijke bijeenkomst. Iedereen krijg teen leuke onderzetten in een van de leuke vrolijke kleuren en een bijpassende markeerder die om het glaspootje gedaan kan worden. Op die manier hoef je je nooit meer af te vragen welk glas van jou was! Gewoon kijken naar de kleurtjes - en een kleur onthouden moet wel lukken toch, zelfs met een paar glazen op!

Een super leuk cadeautje voor een van je vriendinnen die graag wat sfeer en vrolijkheid in huis wil halen. Een super leuke dame die je ook nog eens kunt gebruiken voor het geval dat je niet alle wijn op krijgt die avond. Zet de hoed op de fles, en in plaats van de kurk houdt ze de wijn nog een dag langer goed. Een prachtige dame die mooi staat in elke keuken of in de vensterbank. Ze wacht geduldig af tot er weer een fles wijn meegebracht wordt door de gasten, want dan weet zij precies hoe zijn voor wat vrolijkheid kan zorgen. Geweldig cadeau voor wijnliefhebsters die houden van genieten!

Productdetails

  • Inclusief: 4 onderzetters, 4 glas markeerders, wijnstop
  • Geschikt voor levensmiddelen

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-12-03T15:40:58+00:00